Miben tudok neked segíteni?

Fogkőeltávolítás - MosolyOázis

Professzionális fogkőeltávolítás

A fogkő egy elmeszesedett, kemény lepedékréteg a fogakon. A szájban tartósan jelenlevő lepedék(ugynevezett plakkréteg) a nyálból kioldódó calcium hatására megkeményedik és ebből alakul ki a fogkő.
Ezt otthoni eszközökkel nem lehet eltávolítani. A fogkövet egy ultrahangos eszköz segítségével távolítom el, amely a fogzománcot nem károsítja és fájdalommentes. Ezt követően amennyiben szükséges, kézi eszközöket is használok az íny alatti fogkő eltávolításához. A kezelést egy airflow (speciális só polír) fogpolírozással zárom, mely teljesen fájdalommentesen eltávolítja az elszíneződéseket,lerakódásokat és egy néhány árnyalattal világosabb, síma és gyönyörűen csillogó hatást eredményez.

Ez kell nekem!

Fogfehérítés

A professzionális rendelői fogfehérítést a Philips ZOOM fogfehérítő rendszer segítségével végzem.A Philips ZOOM technológia a fogfehérítés bizonyított és biztonságos módszere. A Philips több mint 20 éves tapasztalatának illetve innovációinak köszönhetően világelső a professzionális fogfehérítés terén. A Philips ZOOM fogfehérítő rendszere teljes mértékben megfelel az EU jogszabályoknak, amelyek legfeljebb 6% hidrogén-peroxid koncentrációt engednek meg.A kezeléskor egy fogfehérítő zselét teszek fel a fogakra megfelelő íny védelem mellett, melyet egy speciális fénnyel világítok meg.A kezelés időtartama 1 óra, mely fájdalom és érzékenység mentes.A kezelés után 5-7 napos „fehér diétát” javasolok az elért szín megtartása érdekében.

Ez kell nekem!
Fogfehérítés - MosolyOázis
Szájápolási tanácsadás - MosolyOázis

Személyre szabott szájápolási tanácsadás

Teljeskörű szájhigiéniai tanácsadással várlak, amikor is egy plakkfestő folyadék segítségével közösen megnézzük, hogy milyen a fogmosási technikád.Ezután megtanítom neked helyesen használni a fogkefédet(legyen az kézi vagy elektromos) és megnézzük, hogy milyen méretű fogköztisztítót kell használnod.
Megajándékozlak egy fogkefével és egy számodra alkalmas méretű fogköztisztítóval, hogy a tanultakat otthon is folytathasd.

Ez kell nekem!